WEB 2.0 TOOLS TEACH ENGLISH

24.04.2021 331

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Emine ULAŞ 2020-2021 eğitim -öğretim yılında e-twinningde Web 2.0 tools teach English projesini okulumuz adına öğrencilerimizle yürütmektedir. Projede Türkiye'den birçok ilden okullar ve yurtdışından okullar işbirliği ile projede çalışmalarını sürdürmektedirler. Proje uzaktan eğitim döneminde öğrencilerimizin eğitim ve öğretimde aktif olmalarını sağlamak amacıyla web 2.0 araçları sayesinde İngilizce öğrenmelerine yardımcı olmayı hedefleyen bir projedir. Web 2.0 araçları öğrencilere öğretilerek çeşitli öğrenme etkinlikleri sayesinde müfredat kelime kazanımlarını öğrencilerimize öğretmeyi hedeflemektedir. Bu sayede öğrencilerimiz uzaktan eğitim döneminde aktif rol alarak kaliteli öğrenme gerçekleştirebileceklerdir.