RECYCLE TO LEARN ENGLISH

08.01.2022 320

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Emine Ulaş'ın kurucusu olduğu Recycle to Learn English projesi Bulgaristan, Romanya, İtalya, İspanya ve Türkiye'den 23 öğretmen ve 279 öğrenci ile başarılı ve etkili bir şekilde yürütülmektedir. Öğrenciler her ay bir atık malzeme kategorisinde materyal tasarlayıp İngilizce müfredatındaki kazanımların sağlanmasını ve kelime öğrenmeyi eğlenceli hale getireceklerdir. Projede çocukların çevreyi koruması, doğaya saygı duyması, geri dönüşümün önemini kavraması, yaparak yaşayarak öğrenmesi, kalıcı öğrenmesi, eleştirel düşünebilmeyi geliştirmesi, teknolojiyi etkili kullanabilmeyi sağlaması, bilişsel duyusal öğrenmenin yanı sıra sosyal kültürel gelişim sağlaması, dili etkili kullanabilmesi, tasarım yapabilmesi ve yaratıcılık becerilerini geliştirebilmesi, STEAM in farkındalığının oluşturulması ve disiplinler arası öğrenme hedeflenmektedir.

08-01-202208-01-2022